Férfi meddőség kivizsgálása, kezelése

Teljeskörű vizsgálat, férfi nemiszervek fizikális és ultrahangos vizsgálata. Az ejaculatum paramétereinek elemzése WHO kritériumok szerint. Vizsgálat Olympus mikroszkóppal, a pontos spermaszámolás Makler-kamrában. Bakteriológiai tenyésztések, hormon-vizsgálatok és immunológiai vizsgálatok közvetlenül 24 órán belül elérhetőek. Amennyiben szükséges, andrológiai műtétek fekvőbeteg intézetben.

Spermium vizsgálat

Nálunk azonnali eredmény!

Az ejaculatum paramétereinek elemzése WHO kritériumok szerint. Vizsgálat Olympus mikroszkóppal, a pontos spermaszámolás Makler-kamrában.

Merevedési zavarok vizsgálata, kezelése

Teljeskörű vizsgálat, férfi nemiszervek fizikális és ultrahangos vizsgálata. Bakteriológiai tenyésztések és hormon-vizsgálatok közvetlenül 24 órán belül elérhetőek. Amennyiben szükséges, andrológiai műtétek fekvőbeteg intézetben

Korai magömlés vizsgálata, kezelése

Teljeskörű vizsgálat, férfi nemiszervek fizikális és ultrahangos vizsgálata. Lappangó urológiai gyulladásos gócok, fejlődési rendellenességek kimutatása. Szexuális viselkedésbeli, -életmódbeli tanácsok. Gyógyszeres kezelések.

Urológiai szervek ultrahangos vizsgálata

Teljeskörű urológiai ultrahangos vizsgálat. A vesék, húgyhólyag, prosztata, herék és mellékherék ultrahangos vizsgálata. A szerveknek megfelelően különböző ultrahangos vizsgáló-fejek alkalmazása.

Prosztatarák szűrés

Teljeskörű urológiai vizsgálat, férfi nemiszervek fizikális és ultrahangos vizsgálata. A prosztata betegségeire típusos kérdések feltevése, a prosztata végbélen keresztűli tapintásos vizsgálata. A prosztata specifikus antigén (PSA) vérbeli értékének meghatározása. Indokolt esetben a PCA3 gén meghatározása.

Urológiai betegségek szűrése

Teljeskörű urológiai vizsgálat nők és férfiak számára is. Mindkét nemben az urológiai szervek és férfiakban a nemiszervek fizikális és ultrahangos vizsgálata. Bakteriológiai tenyésztések, hormon-vizsgálatok és immunológiai vizsgálatok közvetlenül 24 órán belül elérhetőek. Amennyiben szükséges, műszeres vizsgálatok fekvőbeteg intézetben.

Férfi klimax vizsgálata, gondozása

Teljeskörű vizsgálat a változó kórban lévő férfiakon. Férfi nemiszervek fizikális és ultrahangos vizsgálata. Hormon-vizsgálatok és általános laborvizsgálatok. Gyógyszeres kezelések indítása, hormon-pótlás és a tesztoszteron-szint, tünetek, panaszok ellenőrzése.

Vizelési panaszok kivizsgálása, kezelése

Teljeskörű urológiai vizsgálat nők és férfiak számára is. Az urológiai szervek ultrahangos vizsgálata. Bakteriológiai tenyésztések 24 órán belül elérhetőek. Amennyiben szükséges, műszeres vizsgálatok fekvőbeteg intézetben.

Urológiai gyulladások kezelése

Az urológiai gyulladások teljeskörű vizsgálata nők és férfiak számára is. Mindkét nemben az urológiai szervek és férfiakban a nemiszervek fizikális és ultrahangos vizsgálata. Bakteriológiai tenyésztések közvetlenül 24 órán belül elérhetőek. Lappangó urológiai gyulladásos gócok kimutatása. A nehezen kezelhető visszatérő húgyúti gyulladások: hólyaghurut, prosztatagyulladás gondozása.

Jóindulatú prosztata nagyobbodás kezelése

Urológiai vizsgálat, a prosztata ultrahangos vizsgálata. A prosztata betegségeire típusos kérdések feltevése, a prosztata végbélen keresztűli tapintásos vizsgálata. A prosztata specifikus antigén (PSA) vérbeli értékének meghatározása. Gyógyszeres kezelések indítása. Amennyiben szükséges, prosztata műtétek fekvőbeteg intézetben.

HPV szűrés

A férfiak HPV-szűrése, egy apró speciális műanyag kefével. A HPV-k kimutatása, és tipizálása a vírusok genetikai állományának a DNS-nek, úgynevezett "PCR-technológiával" történő azonosításával. Magas rizikójú típusok pontos megnevezése. HPV fertőzött férfiak kezelése és felvilágosítása.

Vesekő összetételének vizsgálata

Vesekő elemzése ultramikrokémiai mikroszkópos módszerrel, Olympus műszerrel. Az összetevők megnevezése és arányainak elemzése. Tanácsadás a vesekövek megelőzésével kapcsolatban.